Linn Asplund

3 grejer

1. Ni suger på att kommentera, jag tänker INTE uppdatera om ni inte kommenterar! Eloge till JON, M, Littlenova som alltid kommenterar. Ni andra bakläxa.

2. På söndag håller jag min sista idrottslektion för mina 4-6åringar. ÅÅÅÅÅ skönt och lite sorgligt på samma gång. Tänk att man kanske aldrig träffar de små liven igen. De kommer inte alls komma ihåg mig när de blir stora…

3. Jag ska på snus-boks-fest på WALL imorgon. Snusboken som Katrin Z har gjort i samarbete med Swedish Match. (Jag måste få tag i mer Lime/Mynta) Jag är med i den också, Bingo plåtade, det var väldigt roligt! Ni får se bilderna sen.

 

 

29 kommentarer
 • Hej, ser att du snusar, jag har ett tips, gå o pröva grovsnus lös istället för göteborgs rape, grovsnus är bättre, kommentera gärna!

  Anonym 2013-02-09 11:59:14
  Svara
  • kommenterar!

   bea 2012-05-26 21:27:07
   Svara
   • Mer inlägg och du kommer att få mer kommentarer, är det en deal?

    Anna 2012-05-26 15:24:06
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.