Linn Asplund

Kinesiskt

Skor topshop/ Byxor Nowhere/ väska Wang/ Skjorta vettefan….

Vi var och käkade riktigt gott kinesiskt idag. De va magiskt precis som i dag klockan två, då vi åt en skaldjursbuffe som hette duga. Man fick skaldjurshybris. Hummer dukades upp som köttbullar på svenne-julbord. JAG HAR ALDRIG SETT NÅGOT LIKNANDE!

Följ mig på Instagram också, där kommer det upp lite mer bilder. linnasplund heter jag!

1 kommentarer
  • Häftiga skor! För att inte förstöra de höga klackarna när du går på ditt nästa gardenparty, kan jag tipsa dig om en jättepraktisk sommarpryl som räddar de höga klackar från att sjunka ner i gräset. Bra att ha även på bryggor och grova ytor till och från festen. Enkla att ta av och på. Kolla närmare på www. Klackspararen.se ! Jag skickar dig ett par så får du prova.

    Maud Ernberg 2012-05-23 12:24:27 klackspararen.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.