FREDAG

 

 

 

Shit va ja var stressad igår. Efter jobbet sprang jag förbi Fashion Networks och bästa Fengan. Efter allt för snabb halvtimma så åkte jag hem för jag skulle möta mamma och en stor familjesushi på 30 bitar. (tack mamma) och sen så kom två av mina favorit hockeykillar från min gamla hockeyklass. Hammar och Jimmy (som jag saknat väldigt mycket), sen klampade Hanna och Jennie in också, vilket var ännu trevligare. Vi kollade på hockeyn och käkade chips. Sen gick vi ner och mötte upp alla gamla rävar från min klass. ALLTSÅ älskade killar. Det var bara en helt perfekt kväll med killar jag saknat enda sen vi slutade gymnasiet.

2 kommentarer
 • Legendafton!

  Ad 2012-05-12 11:47:56
  Svara
  • VERKLIGEN!!! haha, fina adnan

   2012-05-12 12:02:55
   Svara
  Visa alla kommentarer

  Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.