Linn Asplund

TORSDAG

HEJ

Jag hade klätt på mig för regn i morse när jag vaknade. Det stod på min telefon att de skulle vara regn hela dagen så jag klädde mig därefter. Vi skulle på utflykt till Aspudden hela dagen. JAG SVETTADES I HJÄL, och jag grillade korv i hockeyunderställ och fleece och vindjacka. MAN BA: väderpessimisten har gjort det igen. Jag lär mig aldrig. SEN började det dock regna, så min prognos va inte helt taget från de blå…(ordvits)

Sen när jag kom hem vinkade jag Erik som ska ha grabbhelg på landet. Sen hittade jag mitt NYA VIPKORT PÅ F12, så jag har längtat, varit nervös och nästan gett upp hoppet. Men idag kom det, som ett brev på posten (ordvits 2).

Nu väntar sängen och riktig rom-com film.

 

 

1 kommentarer
  • Hej! Hur får man vip kort på f12? vem ska man känna ? ;) kram

    sofia 2012-05-11 09:57:47
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.