Linn Asplund

TORSDAG

HEJ

Jag hade klätt på mig för regn i morse när jag vaknade. Det stod på min telefon att de skulle vara regn hela dagen så jag klädde mig därefter. Vi skulle på utflykt till Aspudden hela dagen. JAG SVETTADES I HJÄL, och jag grillade korv i hockeyunderställ och fleece och vindjacka. MAN BA: väderpessimisten har gjort det igen. Jag lär mig aldrig. SEN började det dock regna, så min prognos va inte helt taget från de blå…(ordvits)

Sen när jag kom hem vinkade jag Erik som ska ha grabbhelg på landet. Sen hittade jag mitt NYA VIPKORT PÅ F12, så jag har längtat, varit nervös och nästan gett upp hoppet. Men idag kom det, som ett brev på posten (ordvits 2).

Nu väntar sängen och riktig rom-com film.

 

 

1 kommentarer
 • Hej! Hur får man vip kort på f12? vem ska man känna ? ;) kram

  sofia 2012-05-11 09:57:47
  Svara
  Visa alla kommentarer

  Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.

  HOME
  Isabelle Filling
  senaste
  CREATIVE
  Flora Wiström
  55 min
  MAN
  Martin Hansson
  10 tim
  HOME
  Andrea Brodin
  13 tim
  LIFESTYLE
  Anna-Karin
  14 tim
  LIFESTYLE
  Dasha Girine
  14 tim
  MODE
  Ellen Claesson
  14 tim
  MODE
  Caroline Sandström
  15 tim
  HOME
  Petra Tungården
  15 tim
  MAN
  Philip Conradsson
  15 tim
  HOME
  Daniella Dansson
  15 tim
  LIFESTYLE
  Sanne Alexandra
  16 tim
  HOME
  Julia K
  16 tim
  CREATIVE
  Sandra Beijer
  17 tim
  LIFESTYLE
  Linn Herbertsson
  18 tim
  MODE
  Fanny Ekstrand
  18 tim
  HÄLSA
  Foodjunkie
  18 tim
  LIFESTYLE
  Fanny Staaf
  19 tim
  HÄLSA
  Träningsglädje
  20 tim
  LIFESTYLE
  Tess Montgomery
  21 tim
  HÄLSA
  Hanna Göransson
  21 tim
  HÄLSA
  PT-Fia
  23 tim
  HOME
  Sanna Fischer
  1 dag
  CREATIVE
  Sara Edström
  1 dag
  CREATIVE
  Sandra Hjort
  1 dag
  Josefines Yoga
  1 dag
  MODE
  Hanna MW
  1 dag
  MAN
  Kevin Triguero
  1 dag
  MAN
  Charlie Lindström
  2 dag
  CREATIVE
  Linn Wiberg
  2 dag
  LIFESTYLE
  Jennifer Åkerman
  2 dag
  MAN
  Niklas Berglind
  2 dag
  HOME
  Ida Carrol
  6 dag