Linn Asplund

MYCKET NU

Idag vare en seg start på veckan, riktigt trött efter ha jobbat 6 dagar. Imorgon har jag tagit ledigt från jobbet för att plåta. Riktigt roligt jobb och bra jobb som jag ser fram emot riktigt mycket. OCH DET ÄR I STOCKHOLM, mycket viktigt för en flygrädd människa. Mer om det får ni veta någon annan gång i framtiden. Det är mycket jobb nu, heltidsjobbet på skolan, bloggen (sry för kass uppdatering ibland), Idrottsklasserna på söndagar, och modelljobben. Det är inte lätt för mig som älskar powernaps och chillin in the sofa.

Har varit ute i Älvsjö hos Eriks mamma och styvpappa. Det är alltid lika härligt.

Här är en bild som fotografen jag jobbar med imorgon tog. Hade lite svårt att hålla ögonen öppna som 16åring i dagsljus, därför ja ser lite sleepy ut. DAMERNAS 2007

 

 

2 kommentarer
Visa alla kommentarer

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.